Optimizarea imaginilor pentru web este un mod de a obtine echilibrul corect intre dimensiunea si calitatea imaginii. Acesta este un pas esential. Uitati-va la orice pagina web, si veti vedea ca la cele mai multe, timpul de incarcare se leaga de imagini. Site-ul dvs. va fi inutil de lent, daca nu scapati de dimensiunile mari ale imaginilor.

Nu aveti nevoie de editoare grafice scumpe pentru a comprima dimensiunile de imagini, exista o multime de editoare, care va face treaba pentru dumneavoastra.

Optimizarea imaginilor mai inseamna si descrierea lor TEXT. Pentru a face acest lucru aveti nevoie de o persoana cu cunostinte in HTML. Google sau alte motoare de cautare, nu iti poate citi imaginea daca aceasta in sursa site-ului, nu are o descriere TEXT. Acest optimizarea pozei lucru este foarte important si pentru optimizare SEO si ajuta foarte mult site-ul la indexare.

Posted on: 08 Aug 2012
Posted by: Claudiu Cruceru

Regula de aur a fost intotdeauna “continut este esential”, pe un site. Aceasta regula se aplica in continuare cu siguranta! Inventiv Web Designs are o experienta semnificativa in crearea si organizarea continutului site-ului, in scopul de a crea site-uri care sunt bogate in informatii logice, coerente si usor de navigat.

Pagina site-ului dvs. ACASA este cea mai importanta. Atunci cand creati un site este important sa aveti un site atractiv si bine conceput. Este la fel de important sa aveti o pagina care atrage clientul, astfel incat acesta ar sapa mai adanc in site-ul dvs. si va va contacta pentru mai multe informatii.

Pagina dvs. de pornire este de obicei, ceea ce vizitatorii vor vedea atunci cand viziteaza site-ul dvs.. (desi acesta ar putea gasi alte pagini prin intermediul interogari motorului de cautare).Un rol foarte important il joaca aici web design-ul site-ului. Aveti aproximativ cinci pana la zece secunde pentru a atrage atentia clientului. Cea mai importanta parte a paginii de pornire este partea “de sus” – partea pe care o poate vedea fara a derula fereastra browser-ului.

Acest lucru nu spune ca oamenii nu se vor derula in jos pe pagina de start, ei vor derula imaginea daca sunt interesati.

De asemenea, este demn de remarcat faptul ca un bun web designer, va fi constient de faptul ca dimensiunile ferestrei browser-ului variaza foarte mult, cu monitoarele de astazi mari, se poate redimensiona fereastra browser-ului pentru orice dimensiune, astfel incat site-ul sa poata fi vizualizat pe orice dimensiune.

Posted on: 09 Apr 2012
Posted by: Claudiu Cruceru
 • Ascunderea continutului in interiorul imagini
 • Multi Webmasteri folosesc continutul lor in interiorul imaginilor. Motoarele de cautare nu vor fi capabile sa citeasca continutul din interiorul imaginilor.

 • Folositi site-uri Flash
 • Flash-ul poate face un blog interesant, motoarele de cautare nu pot citi continutul din interiorul site-ului flash. Utilizeaza HTML in loc de Flash.

 • Foloseste cuvinte cheie inutile si excesive
 • Foloseste mai putine cuvinte cheie scurte competitive si mai multe cuvinte cheie mari competitive. Atunci poti obtine trafic instant de la motoarele de cautare. Foloseste Google instrument de cuvantul-cheie pentru a gasi cuvintele cheie potrivite

 • Utilizarea de cuvinte cheie gresite
 • Cuvinte trebuie sa corespundă cu continutul dvs.. Cuvinte cheie ar trebui sa rezume continutul articolului dumneavoastra.

 • Copierea continutului si lipirea pe site-ul dvs.
 • Nu face acest lucru, deoarece site-ul dvs. va fi penalizat de catre motoarele de cautare.

 • Continut de calitate slaba
 • Continutul dvs. ar trebui sa fie de inalta calitate. Continut scazut si de calitate slaba sau duplicat se penalizeaza de catre motoarele de cautare

 • Link-uri nerelevante
 • Link-urile de pe site-ul dvs. ar trebui sa referitoare la continut si aceste link-uri ar trebui sa conduca la pagina relevanta.

 • Asteptarea rezultatelor
 • SEO nu este un mod rapid de a creste traficul catre site. Ai nevoie de rabdare pentru a obtine rezultate. Uneori, este nevoie de luni pentru a obtine efectul dorit.

 • Timpul de incarcare ridicat al pagini
 • Nu-mi place să pierd timpul vizitatorilor. Trebuie sa ai in considerare un plan bun de gazduire pentru a imbunatati timpul de incarcare al blog-ului sau site-ului dvs..

Posted on: 05 Apr 2012
Posted by: Claudiu Cruceru

Fii clar cu privire la motivul pentru crearea unui site web.
Ai in gand ca afacerea ta sa functioneze? In primul rand ai nevoie de un instrument pentru a vinde produsul sau serviciul dvs.
Unul dintre cele mai puternice instrumente de publicitate este internetul.
Aveti aproximativ cinci secunde pentru a capta interesul vizitatori pe site-ul dvs.
Decide cu privire la categoriile de informatii pentru site-ul dvs., si incearca sa creezi un continut clar si concis de asemenea.

Consultarea cu designer-ul dvs. si navigarea prin site-urile din domeniul dumneavoastra va va ajuta sa decideti cum sa organizati informatiile pentru a-le include pe site-ul dvs.

Discutati despre cuvintele cheie si motoare de cautare cu designer-ul dvs., astfel incat site-ul dvs. va fi usor de gasit, dar, de asemenea, planul de a lega site-ul dvs. cu strategia dvs. de marketing.

Profitati de abundenta de informatii gratuite disponibile pe internet care te pot ajuta cu site-ul propriu.

Posted on: 03 Apr 2012
Posted by: Claudiu Cruceru

O harta a site-ului este o lista de pagini ale unui site accesibil pentru crawlerele sau utilizatori. Acesta poate fi un document, in orice forma folosit ca un instrument de planificare pentru web design, sau o pagina Web care listeaza paginile de pe un site web, de obicei, organizate in mod ierarhic. Acest lucru ajuta vizitatori si robotii motoarelor de cautare sa gaseasca pagini de pe site-ul dvs.

XML este un document de structura si de standard de codificare folosit, printre multe alte lucruri, ca standard pentru webcrawlers pentru a gasi si analiza sitemap-uri. Hartile site-urilor pot imbunatati optimizarea motorului de cautare a unui site asigurandu-va ca toate paginile pot fi gasite. Acest lucru este important mai ales daca un site foloseste un acces dinamic la continut, cum ar fi Adobe Flash sau meniuri JavaScript, care nu includ link-uri HTML.

Posted on: 03 Apr 2012
Posted by: Claudiu Cruceru

Chiar si atunci cand scrieti un articol, trebuie sa va amintiti sa ramana relevant. Asigurati un continutul la subiect. Acest lucru este foarte important, deoarece ar putea transforma un vizitator intr-un posibil client la serviciile sau produsele dvs. Crearea unui site cu un titlu care induce în eroare este o mare greseala, care poate avea un efect negativ asupra clientilor.

De exemplu, doriti sa scrie un articol despre golf. Aveti numele si titlul de “joc golf”. Apoi, continutul dumneavoastra va vorbi despre diferite cluburii de golf, cele mai bune locuri de golf, si cumpararea de mingi de golf. Titlul de “joc golf”, este prea general. Unele persoane pot gasi continutul dvs., dar altii nu vor. De ce? Pentru ca este pur si simplu la general, concentrati-va pe un titlu la subiect despre golf. Majoritatea oamenilor sunt în cautarea pentru ceva anume (un subiect anume).

Un articol ar trebui sa fie despre un anumit subiect. Titlul si cuvintele cheie in cadrul acestui articol trebuie sa fie relevante. Continutul relevant va conduce la venituri mai bune.

Posted on: 03 Apr 2012
Posted by: Claudiu Cruceru
Proiecte realizate de Inventiv Web Designs
 • Produse parchet
 • Analizoare de retea
 • Bebeart
 • Magazin Condimente
 • Vopo
 • Meister Service
LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Chat Software