Ce trebuie sa sti despre crearea unui site

Ce trebuie sa sti despre crearea unui site

Regula de aur a fost intotdeauna “continut este esential”, pe un site. Aceasta regula se aplica in continuare cu siguranta! Inventiv Web Designs are o experienta semnificativa in crearea si organizarea continutului site-ului, in scopul de a crea site-uri care sunt bogate in informatii logice, coerente si usor de navigat.

Pagina site-ului dvs. ACASA este cea mai importanta. Atunci cand creati un site este important sa aveti un site atractiv si bine conceput. Este la fel de important sa aveti o pagina care atrage clientul, astfel incat acesta ar sapa mai adanc in site-ul dvs. si va va contacta pentru mai multe informatii.

Pagina dvs. de pornire este de obicei, ceea ce vizitatorii vor vedea atunci cand viziteaza site-ul dvs.. (desi acesta ar putea gasi alte pagini prin intermediul interogari motorului de cautare).Un rol foarte important il joaca aici web design-ul site-ului. Aveti aproximativ cinci pana la zece secunde pentru a atrage atentia clientului. Cea mai importanta parte a paginii de pornire este partea “de sus” – partea pe care o poate vedea fara a derula fereastra browser-ului.

Acest lucru nu spune ca oamenii nu se vor derula in jos pe pagina de start, ei vor derula imaginea daca sunt interesati.

De asemenea, este demn de remarcat faptul ca un bun web designer, va fi constient de faptul ca dimensiunile ferestrei browser-ului variaza foarte mult, cu monitoarele de astazi mari, se poate redimensiona fereastra browser-ului pentru orice dimensiune, astfel incat site-ul sa poata fi vizualizat pe orice dimensiune.

Proiecte realizate de Inventiv Web Designs
  • Produse parchet
  • Analizoare de retea
  • Bebeart
  • Magazin Condimente
  • Vopo
  • Meister Service
LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Chat Software