Optimizare site

Optimizare site seo si promovare pe motoarele de cautare

Optimizare site web SEO

Ei bine, daca ati creat un site remarcabil, l-ati populat cu un continut, cu poze prelucrate in programe speciale si cu un aspect atractiv, munca ta este departe de a fi terminata, pentru ca nimeni nu-l vede, toata munca din greu a fost in esenta, pentru NIMIC. Nu lasa site-ul dvs. sa se strecoare prin crapaturile motoarelor de cautare.

Ori de cate ori introduceti o interogare intr-un motor de cautare si apasati pe “Enter”, veti obtine o lista de rezultate web care contin acel termen de cautare. Utilizatorii in mod normal, au tendinta de a vizita site-uri care sunt in partea de sus a acestei liste, ei percep a fi cele mai relevante pentru interogare. Daca v-ati intrebat vreodata de ce unele dintre aceste site-uri au rang mai mare decat altele, atunci trebuie sa stiti ca este din cauza unui puternic proces de optimizare site SEO numit Search Engine Optimization.

SEO sau optimizare site este o tehnica care ajuta motoarele de cautare sa gaseasca si site-ul dvs.
Trebuie sa stiti despre optimizarea seo – ceea ce este, cum functioneaza si de diferentele dintre criteriile de ierarhizare de la motoarele de cautare majore.

SEO, sau Search Engine Optimization Tool, este metoda de a conduce spre un site optimizat web, indexat si clasat de catre motoarele de cautare, cum ar fi Google.
Inainte de a incepe asigurati-va ca site-ul dvs. este construit cu un format care poate fi citit de catre motorul de cautare “roboti”.

“Continutul este esential”

“Cuvintele cheie” sunt cuvinte sau grupuri de cuvinte pe care oamenii le folosesc in motoarele de cautare, precum Google, Yahoo!, in vederea obtineri rezultatului cautari dorite.Folosind cuvintele cheie implementate in platforma site-ul dvs. este o modalitate eficienta de a regasit in motoarele de cautare de catre posibili clienti, asta impreuna cu o optimizare amanuntita a site-ului dvs, procedura care necesita o colaborare obligatorie cu o agentie de web design. Un mod demonstrativ de a implementa site-ul dvs. cu cuvinte cheie este pur si simplu sa ne gândim la ceea ce vrei sa promovezi prin site-ul tau.

De exemplu, daca se ofera cursuri de salsa, ati putea alege cuvinte cheie salsa, dans, cursuri de dans, dans latino si asa mai departe. Prin aceste cuvinte cheie, implementate in site-ul dvs., aveti posibilitatea sa atrageti posibili clienti, care cauta aceste termeni pe motoarele de cautare (Google).

Proiecte realizate de Inventiv Web Designs
  • Produse parchet
  • Analizoare de retea
  • Bebeart
  • Magazin Condimente
  • Vopo
  • Meister Service
LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Chat Software